Welke beslissingen nemen organisaties op het gebied van cybersecurity, nu en in de toekomst?

Welke beslissingen nemen organisaties op het gebied van cybersecurity, nu en in de toekomst?

Tutkimuksen sisältö

Digitale processen zijn de spil van organisaties, van personen, van onze maatschappij. Zonder kunnen we niet meer functioneren. Digitale processen worden echter bedreigd door een toenemend aantal cyberaanvallen. Deze aanvallen kunnen grote gevolgen hebben en in de helft van de incidenten gaat dit gepaard met aanzienlijke kosten[1].

COVID-19 heeft de digitalisering van processen in een stroomversnelling gebracht, met een vergroting van het aanvalsoppervlak door onder andere Cloud-adoptie en op grote schaal thuiswerken tot gevolg. Dit vormt de ultieme voedingsbodem voor cybercriminelen, die phishing- en malware-campagnes uitvoeren met een COVID-19 thema. Ook in de toekomst blijven actoren wereldwijde gebeurtenissen aangrijpen om cyberaanvallen uit te voeren. De digitale dreiging heeft daarmee een permanent karakter gekregen[2].

[1] CBS – Cybersecuritymonitor 2020
[2] Cybersecuritybeeld Nederland CSBN 2021
Dit feit brengt diverse vraagstukken met zich mee, zoals; wat zijn momenteel de uitdagingen op het gebied van cybersecurity? Hoe kunnen we het detectiegemiddelde van 200 dagen reduceren? Hoe hoog is de werkdruk voor cybersecurityteams? En welke (toekomstige) ontwikkelingen kunnen een bijdrage leveren aan de verhoging van het inzicht en het verkorten van de ‘Time to Mitigate’?

Om inzicht te krijgen in dergelijke vraagstukken verricht Conscia een exploratief benchmarkonderzoek. Dit onderzoek richt zich op de vraag: Welke beslissingen nemen organisaties op het gebied van cybersecurity, nu en in de toekomst?

Deelname aan dit onderzoek geeft u inzicht in waar uw organisatie staat op het gebied van cybersecurity, welke ontwikkelingen kansen bieden voor uw cybersecurity aanpak in de toekomst en hoe uw collega-managers omgaan met cybersecurity.

Tutkimusaiheet

  • Wat zijn momenteel de uitdagingen op het gebied van cybersecurity?
  • Hoe kunnen we het detectiegemiddelde van 200 dagen reduceren?
  • Hoe hoog is de werkdruk voor cybersecurityteams?
  • Welke (toekomstige) ontwikkelingen kunnen een bijdrage leveren aan de verhoging van het inzicht en het verkorten van de ‘Time to Mitigate’?
Osallistumisen edut

Henkilökohtainen tapaaminen

Asiantuntijamme esittelee benchmark-raportin henkilökohtaisesti videopuhelun välityksellä tai tiloissasi.

Vertaile itseäsi ympäristöön

Asiantuntija antaa sinulle vertailuarvoraportin, jossa on sinun ja vertaistesi vastaukset.

Määräaikaiset päivitykset

Pyynnöstä lähetämme sinulle säännöllisesti päivityksiä vertailuanalyysin tuloksista.

Henkilökohtainen vertailuarvoraportti

Kun olet osallistunut verkkokyselyyn, saat meiltä vertailuanalyysiraportin, jonka avulla voit helposti verrata itseäsi muihin nimettömiin osallistujiin.

Asiantuntijamme esittelee vertailuanalyysiraportin sinulle ja keskustelee siitä henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä. Kyselylomakkeen täyttäminen kestää noin 15 minuuttia. Näiden tulosten perusteella voimme laatia raporttisi.

Jaa tämä tutkimus

Powered by:

fiSuomi